Restaurant

HISTORIE

Grieks restaurant Corfu heeft haar deuren voor het publiek in januari 2006 geopend. Geheel vernieuwd met een uitgebreide menukaart, vol authentieke Griekse gerechten. Het restaurant is gevestigd in het hartje van centrum Venray, waar u na een dagje  winkelen van een heerlijke Griekse maaltijd kunt genieten!

WIST U DAT?

CORFU_CadeaubonCMYK_DEF_certWij ook dinerbonnen hebben? (Leuke cadeau tip!)
Deze zijn verkrijgbaar in het restaurant en alleen geldig wanneer door ons ingevuld.

 

ONZE KEUKEN

Onze keukenbrigade hanteert een zuivere eerlijke keuken,met uitsluitend Griekse kwaliteits- produkten en zoveel als mogelijk verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland, zodat het aroma en de smaak van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Tafels raamWij hopen dat U zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken, met haar eeuwenoude recepten en tradities en haar goed bewaarde geheimen.
Ook willen wij U wijzen op de grote variëteit in de Griekse gerechten.Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en gewoonten.

Door middel van onze zorgvuldig samengestelde menukaart hebben wij getracht U een goed inzicht te geven in de vele specialiteiten die Griekenland U te bieden heeft.

Naar Menukaart